Bemutatkozás

Ismerje meg cégünket rövid bemutatkozásunk alapján, illetve tájékozódjon a legfontosabb információkról a rendeléssel és szállítással kapcsolatosan.

történetünk

Termékeink frissessége és vásárlóink
maximális kiszolgálása a legfontosabb

Cégünk közel három évtizede foglalkozik zöldség-gyümölcs kis- és nagykereskedelemmel. Családi vállalkozásból az évek munkájával 20 fős csapattá bővültünk.

Tevékenységünk során nap, mint nap kereskedőket, bolthálózatokat, szociális-, egészségügyi- és oktatási intézmények konyháit valamint éttermeket látunk el friss zöldséggel és gyümölccsel, illetve tisztított zöldáruval, csomagolt termékekkel.

Az áruk egy részét kereskedő partnereinktől nagy tételben szerezzük be, illetve közel 300 hazai termelővel állunk közvetlenül kapcsolatban, akik folyamatosan gondoskodnak a kiváló hazai termékekről.

Termékpalettánkban a szezonális magyar zöldség- és gyümölcskínálat mellett megtalálhatók a népszerű déligyümölcsök és külföldi különlegességek is.

Gépjárműparkunk lehetővé teszi számunkra a megrendelések professzionális kiszállítását. A szállítási területekről lejjebb görgetve tájékozódhat.

Szakmai alázat, folyamatos fejlődés és újítások bevezetése jellemzi cégünket, ezáltal magas minőségű kiszolgálásban részesülnek vásárlóink.

Rendkívül fontos számunkra megrendelőink elégedettsége, így a szállítás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a személyes igényeknek megfelelően történjen a megrendelt áruk célbaérkezése.

Tisztított és csomagolt termékek

Friss termékeink mellett foglalkozunk tisztított zöldségek értékesítésével, melyet saját üzemünkben állítunk elő, hogy partnereink gyorsan és könnyen felhasználhassák őket időt nyerve ezzel a konyhai folyamatokban, ami éttermek, kifőzdék esetén óriási előnyt jelent. 

Az elmúlt időszakban termékpalettánkat csomagolt termékekkel bővítettük, amelyeket mi magunk készítünk el megrendelőink igényeinek megfelelően, akár egyedi designról van szó, akár vonalkódos megoldásról. 

Kiszállítási területek

Kinek szállítunk?

Korszerű gépjárműparkunkkal – 3,5 tonnától 24 tonnáig – állunk megrendelőink rendelkezésére, hogy a szállítást az egyéni igényeknek megfelelően teljesíthessük.

fooldal-kep2-2

További információk cégünkről

G-Fruct zöldség gyümölcs kiskereskedés nagykereskedés gödöllő

Információk az együttműködésről

Megrendelését telefonon, vagy e-mailen tudja leadni.

Tervezhetőségre, és gyors, pontos munkavégzésre számíthat nálunk. Ezen felül a problémamegoldásra is kellő figyelmet fordítunk.

Új partnereink esetében sokat adunk a személyes találkozóra, mely alkalmával megismerjük a pontos igényeket és elvárásokat.

Az együttműködés során folyamatosan elégedettségi felméréseket végzünk azért, hogy tökéletesítsük szolgáltatásunkat, emellett pedig bolthálózatok esetében boltlátogatási szolgáltatással támogatjuk partnereiket.

Amennyiben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, állunk szíves rendelkezésére.

Legyen Ön is a G-Fruct partnere!

Köszönjük a bizalmat!

Akik már minket választottak